Pe site-ul nostru puteti achita inclusiv cu carduri de vacanta , sau .

Casă tradițională

Casa Lu’ Dochia Restaurant Românesc Tradițional

Vă recomandăm să încercați și restaurantul nostru tradițional românesc, situat în apropiere, numit Casa lu ‘Dochia, pentru a avea o experiență completă și de neuitat. Mâncarea noastră este naturală, pregătită cu ingrediente de la fermele localnicilor. Bucătăreasa noastră s-a născut în sat și a învățat meșteșugul de la mama ei.

Istoria

Despre Casa lu’ Dochia

Aici, la numărul 204, cu această casă a început aventura noastră de găzdoi în Breb. Noi, ca multe alte vinituri de prin sat, am sosit aici pentru prima data ca turiști în 2017. Am stat atunci la familia Opris, unde ne-a plăcut atât de mult încât am vrut musai să revenim. Așa am și făcut, revenind în 2018 când l-am întâlnit pe Florin Vale în magazinul lui Silviu. Nu îl văzusem pe Florin de peste 10 ani …

SERVICII

Activități și servicii

Explorați satul nostru autentic pe jos sau spuneți-ne dacă doriți să rezervați o căruță cu cai pentru a face plimbarea mai memorabila. În apropiere e lacul Tăul Morărenilor, Vârful Creasta Cocoșului și dealuri verzi și împădurite de aici și pană-n zare – vă recomandăm sa le luați la picior sau, pe bicicletă puteți alege unul din traseele de mountain biking.

Parcare

Locația dispune de parcare gratuită.

Internet gratuit

Locația oferă acces internet gratuit pe toata perioada sejurului.

Popas Tradițional

Cazare în case tradiționale specifice zonei Maramureș.

Mâncare tradițională

Mâncarea este naturală, pregătită cu ingrediente de la fermele localnicilor

MĂRTURII

Ce-o zâs oaspeții

Mulțumim din suflet și noi tuturor oaspeților care ne-au trecut pragul și vă mai așteptăm pe toți cu drag pe la noi!

Anca Acatrinei

Februarie, 2022

Local frumos cu personal amabil

Personalul foarte simpatic si amabil, mâncarea decentă (si foarte grasă). Localul curat, tradițional și specific zonei. Din pâcate, supa de cocoș și tăieței avea foarte multe condimente/ vegeta pentru supă.

Sas Gheorghe

Septembrie, 2022

Perfection Went Above

O experiență de neuitat este foarte bună mâncarea și gustoasă, vom reveni de fiecare dată când vom avea ocazia este un loc de neratat din localitatea Breb, mâncare specifică zonei recomand din tot sufletul și prețurile sunt foarte ok.

Vio Monea

August, 2021

Perfection Went Above

Locație liniștită, puțin lângă drum dar oferă o atmosferă specifică , meniu 45 de lei, horincă, zamă de păstăi, adică fasole verde, sarmale(7 mici), plăcintă, muzică în surdină maramureșană, toaletă curată, loc de joacă cu nisip, sarmalele puțin dulci pentru mine și cam seci, fără nimic zeamă, se poate comanda doar un fel.

Case tradiționale

Casa Moroșenilor Cazare Rurală în Breb

Dacă sunteți în căutarea locului în care timpul a stat nemișcat zeci de ani, chiar secole, l-ați găsit și se numește Breb! Suntem o familie de maramureșeni care vă va întâmpina în aceste case tradiționale din lemn, vechi de aproximativ o sută de ani, salvate și restaurate într-unul dintre cele mai autentice sate din România. Aceasta nu este doar cazare! Aceasta este o experiență unică ce nu trebuie ratată.